Acqua di Parma Colonia Intensa Oudkolonjska voda uniseks

Acqua di Parma Colonia Intensa Oud kolonjska voda uniseks
Acqua di Parma Colonia Intensa Oud kolonjska voda uniseks
2 x 30 ml

Kod: ADP0670 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju
Poklon za vas
15 % popusta na jedinstvene niche parfeme s kodom 15scenthr. Samo do nedjelje!
  • Opis parfema
  • O brendu
  • Ocjena

Opis parfema Acqua di Parma Colonia Intensa Oud
Sastav

Kolonjska voda Acqua di Parma Colonia Intensa Oud savršen je i moderan miris zahvaljujući kojem ćete dobiti nezamjenjivu karizmu i lako doći do svojih ciljeva.

  • aromatični miris
  • za modernog, samouvjerenog muškarca
  • za cijeli dan

Sastav

Glava
agrumi
Srce
korijander, drvo agara, amyris
Baza
mošus, koža
Vrsta mirisa
drveni

O brendu Acqua di Parma

Kvaliteta, elegancija, kreativnost i ekskluzivnost – to su vrijednosti koje prate parfem Acqua di Parma preko 100 godina.

Ekskluzivni niche brand Acqua di Parma je osnovan 1916. u samom centru stare jezgre Parme. Ovdje, u maloj parfemskoj radionici, domaći znalci su dizajnirali moderni, lagani i osvježavajući miris koji se značajno razlikovao od tadašnjih jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda. Prva talijanska Eau de Cologne se sastojala isključivo od prirodnih sastojaka, a njen sastav je ostao do danas nepromijenjen.

Kolonjska voda Acqua di Parma Colonia je postala simbol 30-ih godina prošlog stoljeća. Tada je također poprimila svoj kultni oblik – flakon u stilu art deco koji ovom brandu sam po sebi pripada do danas. Međunarodni uspjeh je došao u drugoj polovici 20-og stoljeća kada je Acqua di Parma postala ekskluzivna parfemska kuća i doslovce kult u krugovima visokog društva.

Svoj status kao luksuzni brand je zadržao do današnjih dana, a u današnjem portfelju ćete naći cijeli niz parfema i za žene i za muškarce. Isprobajte i vi miris za žene Acqua di Parma Profumo ili miris za muškarce Acqua di Parma Colonia Oud i doživite kvalitetne sastojke, prestižni majstorski rad i talijansku proizvodnju.

Ocjena Acqua di Parma Colonia Intensa Oud