Acqua di Parma Colonia Colonia Intensakolonjska voda za muškarce

Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa kolonjska voda za muškarce
Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa kolonjska voda za muškarce
865,00kn

Uštedite 22%
100 ml
677,10kn

Kod: ADP0523 | Dostupno
1

Dodano u košaricu

Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa kolonjska voda za muškarce
| 1 kom | 677,10kn
DPD dostava na kopnu
srijeda 23. 10. 2019.
DPD dostava na otoke
petak 25. 10. 2019.
  • Opis parfema
  • O brendu
  • Ocjena

Opis parfema Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa
Sastav

Kolonjska voda Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa savršen je i moderan miris zahvaljujući kojem ćete dobiti nezamjenjivu karizmu i lako doći do svojih ciljeva.

  • miris citrusa
  • za modernog, samouvjerenog muškarca
  • za cijeli dan

Sastav

Glava
agrumi, bergamot, đumbir, kardamom
Srce
cedar , drvo, mirta, neroli
Baza
benzoin, koža, mošus, pačuli
Vrsta mirisa
drveni

O brendu Acqua di Parma

Kvaliteta, elegancija, kreativnost i ekskluzivnost – to su vrijednosti koje prate parfem Acqua di Parma preko 100 godina.

Ekskluzivni niche brand Acqua di Parma je osnovan 1916. u samom centru stare jezgre Parme. Ovdje, u maloj parfemskoj radionici, domaći znalci su dizajnirali moderni, lagani i osvježavajući miris koji se značajno razlikovao od tadašnjih jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda. Prva talijanska Eau de Cologne se sastojala isključivo od prirodnih sastojaka, a njen sastav je ostao do danas nepromijenjen.

Kolonjska voda Acqua di Parma Colonia je postala simbol 30-ih godina prošlog stoljeća. Tada je također poprimila svoj kultni oblik – flakon u stilu art deco koji ovom brandu sam po sebi pripada do danas. Međunarodni uspjeh je došao u drugoj polovici 20-og stoljeća kada je Acqua di Parma postala ekskluzivna parfemska kuća i doslovce kult u krugovima visokog društva.

Svoj status kao luksuzni brand je zadržao do današnjih dana, a u današnjem portfelju ćete naći cijeli niz parfema i za žene i za muškarce. Isprobajte i vi miris za žene Acqua di Parma Profumo ili miris za muškarce Acqua di Parma Colonia Oud i doživite kvalitetne sastojke, prestižni majstorski rad i talijansku proizvodnju.

Ocjena Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa

Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi!