Acqua di Parma Colonia Colonia Essenza

kolonjska voda + kožna futrola za muškarce 30 ml

Acqua di Parma Colonia Colonia Essenza kolonjska voda + kožna futrola za muškarce 30 ml
Acqua di Parma Colonia Colonia Essenza kolonjska voda + kožna futrola za muškarce 30 ml
1.065,00kn

Uštedite 17%
30 ml
883,40kn

Kod: ADP0635 | Više od 5 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
ponedjeljak 01. 07. 2019.
Acqua di Parma Colonia Colonia Essenza
30 ml | 883,40kn

Opis parfema Acqua di Parma Colonia Colonia Essenza

Kolonjska voda Acqua di Parma Colonia Colonia Essenza omotat će vas u svoj elegantni veo te će tako postati neizostavni dio vaše osobnosti.

  • miris citrusa
  • za modernog kavalira
  • za dan, prije svega za toplije vrijeme

Sastav

Sadržaj
bergamot, đurđica, jantar, jasmin, klinčić, mandarina, mošus, naranča, neroli, pačuli, petitgrain, ruža, ružmarin, vetiver, žalfija (kadulja)
Vrsta mirisa
aromatična, limuna

O brendu Acqua di Parma

Kvaliteta, elegancija, kreativnost i ekskluzivnost – to su vrijednosti koje prate parfem Acqua di Parma preko 100 godina.

Ekskluzivni niche brand Acqua di Parma je osnovan 1916. u samom centru stare jezgre Parme. Ovdje, u maloj parfemskoj radionici, domaći znalci su dizajnirali moderni, lagani i osvježavajući miris koji se značajno razlikovao od tadašnjih jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda. Prva talijanska Eau de Cologne se sastojala isključivo od prirodnih sastojaka, a njen sastav je ostao do danas nepromijenjen.

Kolonjska voda Acqua di Parma Colonia je postala simbol 30-ih godina prošlog stoljeća. Tada je također poprimila svoj kultni oblik – flakon u stilu art deco koji ovom brandu sam po sebi pripada do danas. Međunarodni uspjeh je došao u drugoj polovici 20-og stoljeća kada je Acqua di Parma postala ekskluzivna parfemska kuća i doslovce kult u krugovima visokog društva.

Svoj status kao luksuzni brand je zadržao do današnjih dana, a u današnjem portfelju ćete naći cijeli niz parfema i za žene i za muškarce. Isprobajte i vi miris za žene Acqua di Parma Profumo ili miris za muškarce Acqua di Parma Colonia Oud i doživite kvalitetne sastojke, prestižni majstorski rad i talijansku proizvodnju.

Ocjena Acqua di Parma Colonia Colonia Essenza

Dodati novu recenziju

Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi!