Acqua di Parma Colonia Colonia Assoluta

balzam nakon brijanja za muškarce 100 ml

Acqua di Parma Colonia Colonia Assoluta balzam nakon brijanja za muškarce 100 ml
Acqua di Parma Colonia Colonia Assoluta balzam nakon brijanja za muškarce 100 ml
100 ml

Kod: ADP0557 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju
Acqua di Parma Colonia Colonia Assoluta
100 ml

Opis parfema Acqua di Parma Colonia Colonia Assoluta

Balzam poslije brijanja za muškarce Acqua di Parma Colonia Colonia Assoluta savršeno nadopunjava miris iz iste kolekcije. ne samo da će krasno umiriti iritiranu kožu nakon brijanja, već će je ostaviti nježnom, svježom i namirisanom.

O brendu Acqua di Parma

Kvaliteta, elegancija, kreativnost i ekskluzivnost – to su vrijednosti koje prate parfem Acqua di Parma preko 100 godina.

Ekskluzivni niche brand Acqua di Parma je osnovan 1916. u samom centru stare jezgre Parme. Ovdje, u maloj parfemskoj radionici, domaći znalci su dizajnirali moderni, lagani i osvježavajući miris koji se značajno razlikovao od tadašnjih jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda. Prva talijanska Eau de Cologne se sastojala isključivo od prirodnih sastojaka, a njen sastav je ostao do danas nepromijenjen.

Kolonjska voda Acqua di Parma Colonia je postala simbol 30-ih godina prošlog stoljeća. Tada je također poprimila svoj kultni oblik – flakon u stilu art deco koji ovom brandu sam po sebi pripada do danas. Međunarodni uspjeh je došao u drugoj polovici 20-og stoljeća kada je Acqua di Parma postala ekskluzivna parfemska kuća i doslovce kult u krugovima visokog društva.

Svoj status kao luksuzni brand je zadržao do današnjih dana, a u današnjem portfelju ćete naći cijeli niz parfema i za žene i za muškarce. Isprobajte i vi miris za žene Acqua di Parma Profumo ili miris za muškarce Acqua di Parma Colonia Oud i doživite kvalitetne sastojke, prestižni majstorski rad i talijansku proizvodnju.

Ocjena Acqua di Parma Colonia Colonia Assoluta

Dodati novu recenziju

Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi!