Acqua di Parma Collezione Barbiere

ulje za brijanje za muškarce 30 ml

Acqua di Parma Collezione Barbiere ulje za brijanje za muškarce 30 ml
Acqua di Parma Collezione Barbiere ulje za brijanje za muškarce 30 ml
ulje za brijanje za muškarce 30 ml
359,00kn

Kod: ADP0645 | Više od 5 kom na zalihi
1
DPD dostava na kopnu
četvrtak 22. 08. 2019.
DPD dostava na otoke
ponedjeljak 26. 08. 2019.
Acqua di Parma Collezione Barbiere
ulje za brijanje za muškarce 30 ml | 359,00kn

Opis parfema Acqua di Parma Collezione Barbiere

Ulje za brijanje za muškarce Acqua di Parma Collezione Barbiere odlično će dopuniti miris iz site kolekcije, a svako vaše brijanje promijenit će u luksuzni doživljaj. Ulje će bradu savršeno omekšati, te tako omogućiti precizno brijanje. Koža je nakon brijanja ugodno mekana, bogata hranjivim tvarima i bez znakova neugodne iritacije.

O brendu Acqua di Parma

Kvaliteta, elegancija, kreativnost i ekskluzivnost – to su vrijednosti koje prate parfem Acqua di Parma preko 100 godina.

Ekskluzivni niche brand Acqua di Parma je osnovan 1916. u samom centru stare jezgre Parme. Ovdje, u maloj parfemskoj radionici, domaći znalci su dizajnirali moderni, lagani i osvježavajući miris koji se značajno razlikovao od tadašnjih jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda. Prva talijanska Eau de Cologne se sastojala isključivo od prirodnih sastojaka, a njen sastav je ostao do danas nepromijenjen.

Kolonjska voda Acqua di Parma Colonia je postala simbol 30-ih godina prošlog stoljeća. Tada je također poprimila svoj kultni oblik – flakon u stilu art deco koji ovom brandu sam po sebi pripada do danas. Međunarodni uspjeh je došao u drugoj polovici 20-og stoljeća kada je Acqua di Parma postala ekskluzivna parfemska kuća i doslovce kult u krugovima visokog društva.

Svoj status kao luksuzni brand je zadržao do današnjih dana, a u današnjem portfelju ćete naći cijeli niz parfema i za žene i za muškarce. Isprobajte i vi miris za žene Acqua di Parma Profumo ili miris za muškarce Acqua di Parma Colonia Oud i doživite kvalitetne sastojke, prestižni majstorski rad i talijansku proizvodnju.

Ocjena Acqua di Parma Collezione Barbiere

Dodati novu recenziju

Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi!